Our Story„Learn from yesterday , Live for today and Hope for tomorrow”

Robert Biernacki

Młody, ambitny i zawsze uśmiechnięty chłopak,kochający mąż a zarazem szczęśliwy przyszły tata to Nasz Nowy Szef Kuchni. Swoją przygodę w kulinarnym świecie zaczął blisko 12 lat temu. Zaczynał w przeciętnych Łódzkich restauracjach niewyróżniając się niczym szczególnym. Podczas jego kulinarnej podróży napotykał na swej drodze wiele przeciwności losu by z czasem móc wzbić się na wyżyny i zostać Szefem Kuchni w Naszej Restauracji. Swoje pierwsze kroki stawiał w naszych łódzkich restauracjach tj. La Passion Du Vin czy Łódzki Klub Biznesu oba te lokale pod okiem zasłużonego i znanego Szefa Kuchni Starego Pokolenia co dało przepustkę do dalszej kariery. Potem przyszły takie miejsca jak „Sofa” jedna z pierwszych restauracji z kuchnia fusion czy też Street Art Deluxe gdzie pracował pod okien znanego Szefa Kuchni. Następna była Łódzka Anatewka uwielbiana przez naszych mieszkańców gdzie był zastępcą Szefa Kuchni. Po kilku latach spędzonych w Anatewce postanowił wyjechać za granice a konkretnie do Wielkiej Brytani gdzie mógł się rozwijać, szlifować swoje umiejętności jak i nabierać doświadczenia pod okiem Najlepszych Szefów Kuchni na wyspach. Po kilku latach spędzonych w Angli postanowił wrócić do Polski a mianowicie do swojego rodzinnego miasta, którym jest Łódź by móc pracować i budować swoją markę rozpieszczając podniebienia naszych gości inspirując ich zupełnie nowym smakiem jak i innym spojrzeniem na gotowanie,przekazując przy tym wiedzę młodszym. Nasz Szef Kuchni lubi łamać bariery smakowe i mieszać różne kompozycje smakowe.

Motto

„Put Your head down and work hard. Never wait for things to hapten, Make them happen for yourself Through hard work and never give up”

Gordon Ramsay