O NasCzekamy na Was w restauracji

Patryk Okraska

Młody ambitny, bezkonfliktowy chłopak to nasz nowy szef kuchni. Swoją przygodę w kulinarnym świecie zaczął mając 17 lat, wyjeżdżając do Niemiec na staż do 5* hoteli. Poznał tam różnorodną kuchnię. Po stażu wrócił do kraju i pierwsze swoje kroki stawiał na południu Polski w restauracjach hotelowych tj. Hotel Ted, Hotel Jamrozowa Polana oraz Restauracja Riva . Chcąc się rozwijać dalej, uczestniczył w szkoleniach kuchni molekularnej u mistrza sztuki kulinarnej – molekularnej Jean Bos. Naszego zdolnego szefa kuchni inspirowała kuchnia włoska z połączeniem kuchni molekularnej. Jako szef kuchni w Ristorante Maree Monti przez 3 lata swoją autorską kartą menu zaskakiwał połączeniem smaków i jakością dań nawet najbardziej wymagających gości. Patryk jest osobą otwartą, która chce dalej pogłębiać swą wiedze w świecie kulinarnym stawiając na jakość produktów i ich niepowtarzalny smak.